Fără dragoste, viaţa e pustiu

Fără dragoste, viaţa e pustiu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* De câteva zile, Nicolae Guţă şi iubita lui nu mai formează un cuplu. Dar cică nu e nimic de plâns, că cei doi s-au despărţit de comun acord, fără scandal pe la televiziuni, fără păruieli şi fără alte distracţii. O fi văzut regele manelelor că iubitei lui nu îi place scandalul şi aşa îi scade faima printre realizatorii de emisiuni? Nu-i nimic, să ne aşteptăm curând la o revenire pe micile ecrane, alături de vreo nouă cucerire, dar şi de fostele Narcisa şi Beyonce, mereu puse pe o păruială pe cinste.

* Şi, pentru că dragostea nu e mereu ceea ce ne dorim, mai ales la stână, un cioban de 28 de ani din Târgovişte a violat un alt tânăr, de doar 19 ani. "O patrulă din cadrul Serviciului Ordine şi Linişte Publica s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Poet Grigore Alexandrescu, într-o zonă întunecată, două persoane de sex masculin întreţineau relaţii sexuale. Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că numitul C. N. F în vârstă de 28 de ani l-a ameninţat cu suprimarea vieţii şi alte acte de violenţă pe numitul S. N. E de 19 ani", se arată în comunicatul Poliţiei Locale Târgovişte. Numai că tânărul se apără şi zice că e prima dată când face aşa ceva. Plus că celălalt tânăr nu a fugit, nici nu a ţipat. Zice el, de frică. Deşi nu era ameninţat decât cu vorba, fără arme. Pff, ce să-i faci şi cu dragostea asta... "Am abuzat de el. L-am luat de la concert, dar nu l-am ameninţat. E prima dată când fac asta", a zis ciobanul. Îmi aduce aminte de un alt ins cu trecut ciobănesc, Gigi Becali, care zicea că s-a certat cu Dumitru Dragomir, dar nu s-au jignit. El l-a făcut zdreanţă, Dragomir l-a făcut oligofren, dar nu s-au insultat. Aşa şi aici, a abuzat de el, dar nu l-a ameninţat. Un fel de "viol în public, nu săriţi că-mi place".

* În altă ordine de idei, Alina Vidican vrea să arunce 10.000 de dolari în... fund. Al ei, pe care vrea să îl tuneze. Acum după divorţ, cred şi eu, nu vrea doamna să stea singură prea mult. Plus că, dacă se schimbă bine, nu o mai recunoaşte Borcea şi scapă de făcut copii la distanţă.

Citit 1165 ori Ultima modificare Marți, 13 Septembrie 2016 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.