Cu cine se joacă fostul soţ al Zânei de-a „doctorul”

Cu cine se joacă fostul soţ al Zânei de-a „doctorul”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Turcul a lăsat-o pe Zână pentru „bomba” lui Leo? La ceas târziu de noapte, o jună reporter şedea de planton în faţa clinicii fostului soţ al Andreei Marin, Tuncay, aşteptând ca turcul să iasă şi să-i explice relaţia cu Renata, fosta iubită a lui Leo. Renată care, potrivit surselor jurnalistei, ar fi intrat „cu multe ore în urmă” în imobilul unde medicul turc şi locuieşte, şi culmea! n-a mai ieşit de-acolo. Între noi fie vorba, presa tabloidă l-a căutat de amante pe Tuncay încă din vremea când el şi Andreea Marin pozau, ca doi porumbei, într-un cuplu de nedespărţit. Acum, că au divorţat, nu există pacientă care să-i treacă medicului pragul cabinetului şi să nu fie bănuită că ar avea o relaţie dincolo de cea medic - pacient. Concret, emisiunea Cancan.ro de la România Tv a descoperit-o, printre pacientele medicului, pe fosta iubită a lui Leo de la Strehaia - Renata Gheorghe - cea care şi-a împărţit partenerul cu mămica ei. Iar acum, nu-i aşa, a devenit fiica vitregă a fostului iubit. În fine, faptul că bruneta i-a tot trecut pragul medicului până a croit potecă, e una. Dar când paparazii au descoperit că Renata a părăsit imobilul la ceas de noapte, îmbrăcată doar într-un hălăţel sexy şi papuci roz de casă, lucrurile au degenerat.

* Interogatoriu. Prinsă taman la ieşirea dintr-un salon de înfrumuseţare, Renata a intrat în interogatoriu. „Am mers la clinică, am făcut o consultaţie şi nişte terapii”. Când a auzit reporterul că juna s-a dezbrăcat pentru consultaţie, discuţia s-a încins: „Te-a dezbrăcat, în ce sens?” - „Adică mi-am dat bluza jos, că trebuia să mă consulte la spate, nu?” - „Ai rămas goală în faţa lui? Mi-am dat bluza jos şi am stat întinsă pe pat cu faţa în jos, ca să poată să mă consulte. Mi-a pipăit spatele în zonele afectate să vadă de unde provin durerile şi să poată să-mi dea un diagnostic”…

Explicaţie pentru părăsirea clinicii în ţinută de răvăşit patul n-a avut. Nici eu. Fiindcă mă aşteptam ca turcul să aibă nişte gusturi mai… elevate.

Citit 2867 ori Ultima modificare Luni, 28 Noiembrie 2016 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.