Un ciocălău pentru Anda Adam

Un ciocălău pentru Anda Adam
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cotor sau cocean? "Anda Adam, atacată pe scenă! Viaţa i-a fost pusă în pericol", aşa suna ştirea Antenei Stars care m-a băgat în sperieţi, nu alta! Îmi şi treceau prin minte scene violente, ameninţări cu pistolul sau cuţitul, descinderi de mascaţi sau intervenţia salvatoare a unui bodyguard. Las scenariile în pace şi mă concentrez să aflu ce-a generat "momentele de panică la concertul Andei Adam": "Fanii au aruncat cu porumb fiert pe scenă". Pardon?!

Ei bine, la un concert recent susţinut la Piatra Neamţ, spectatorii Andei Adam au aruncat cu porumb în vedetă. N-a fost un ştiulete crud, ca să zici că ar fi putut să-i provoace măcar o vânătaie, ci unul fiert şi ros bine de boabe. "Îmi pare foarte rău să vă spun că sunt dezamăgită să primesc aşa un cadou pe scenă! Ideea este în felul următor: primul lucru care mai ajunge pe scenă va întrerupe concertul. Şi mie îmi place porumbul fiert foarte tare, dar îl mănânc şi ţin cotorul pentru mine", a anunţat, revoltată, Anda Adam.

"Cotorul" despre care vorbeşte artista se cheamă la Dex ciocălău, cocean sau ciocan, dar n-o să ne supărăm acum pe-un ştiulete. Bine că fanii n-au avut la îndemână nici roşii nici ouă… ca pe vremuri!

Citit 2330 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2017 18:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.