Netflix îl concediază pe Kevin Spacey. House of Cards, în pericol

Netflix îl concediază pe Kevin Spacey. House of Cards, în pericol
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Săptămâna trecută, canalul Netflix declara despre Kevin Spacey că nu va mai face parte din echipa serialului "House of Cards" şi că taie orice legături cu actorul, după o serie de acuzaţii cu privire la scandaluri de natură sexuală.

"Netflix nu va mai fi implicat în nicio colaborare cu Kevin Spacey", a declarat compania. De asemenea, Netflix susţine că va colabora cu firma de producţie MRC, pentru a reevalua dacă va continua sau nu producţia serialului, renunţând la serviciile celebrului actor. Producţia serialului a fost deja oprită.

Povestea a dat naştere şi altor acuzaţii similare, fiind zvonuri conform cărora actorul este anchetat.

Şi Hamilton Fish, editor la "The New Republic", a demisionat, în contextul unor acuzaţii similare de hărţuire sexuală. Fish a reacţionat, însă: "Înţeleg că unii dintre colegi, spre supărarea mea, s-au plâns de prezenţa mea la "The New Republic"", i-a scris ziaristul patronului ziarului, Win McCormack, într-o scrisoare deschisă. "Femeile au griji justificate privind felul în care sunt tratate la muncă. Însă mulţi bărbaţi încă nu au învăţat lecţia. Nici eu nu am învăţat şi sper ca acest moment să încurajeze o schimbare". În plus, editorul îşi accepta concedierea.

Citit 921 ori Ultima modificare Marți, 07 Noiembrie 2017 20:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.