Un jaf la drumul mare și un thriller plin de mister. Lansarea aplicației Treasure Galați

Un jaf la drumul mare și un thriller plin de mister. Lansarea aplicației Treasure Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Pe urmele Domnești", care are ca temă principală un jaf la drumul mare comis în timpul lui Alexandru Ioan Cuza, și "Fantasmele Dunării", un thriller plin de mister, sunt primele trasee disponibile în aplicația Treasure Galați, bazată pe conceptul internațional Treasure Hunt (Vânătoare de comori).

Primăria municipiului Galați anunță că evenimentul de lansare a aplicației Treasure Galați a avea loc sâmbătă, 18 decembrie, în Parcul "Eminescu", la ora 10,00, unde aproximativ 100 de persoane participante vor forma echipe ce vor explora orașul contracronometru, rezolvând tot felul de probleme interactive, prin care pot descoperi comorile ascunse ale Galațiului.

"Prin acest proiect ne propunem să aducem în atenția publicului obiectivele de patrimoniu cultural ale orașului, având un scop educațional, civic, comunitar și turistic", anunță dezvoltatorul aplicaţiei, asociaţia "Open Hub". Aplicația este disponibilă pe platformele Google Play și Apple Store. Primele trasee sunt deja disponibile în aplicație: "Pe urmele Domnești", care are ca temă principală un jaf la drumul mare comis în timpul lui Alexandru Ioan Cuza, și "Fantasmele Dunării", un thriller plin de mister. Fiecare echipă va avea posibilitatea să aleagă traseul pe care îl va explora.

Linkul de înscriere pentru a participa la eveniment este https://treasuregalati.ro/fantasmele-dunarii.

"Vă așteptăm la Treasure Galați, un eveniment ce îmbină perfect cultura și istoria Galațiului cu tehnologia și jocul. La eveniment puteți participa alături de cei dragi (familie, prieteni). Vă recomandăm o ținută lejeră și încălțăminte comodă pentru distracție garantată timp de două ore. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.treasuregalati.ro și pe pagina oficială de Facebook a aplicației https://www.facebook.com/TreasureGalati, unde promitem să vă ținem la curent cu toate noutățile", anunță Open Hub.

Partener de bază în acest proiect este Asociaţia "Mila 80", care a oferit suportul necesar în documentarea eficientă a Galațiului istoric.

Citit 3720 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Decembrie 2021 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.