De Ziua Iei, Loredana Groza în concert la Grădina Botanică

De Ziua Iei, Loredana Groza în concert la Grădina Botanică
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sâmbătă, 24 iunie, în Grădina Botanică, de la ora 18,30, Galațiul sărbătorește Ziua Iei, printr-un spectacol unic și o paradă a 100 de costume populare tradiționale, evenimente în organizarea Consiliului Județean (CJ). Spectacolul va fi deschis de Ansamblul “Doina Covurluiului” din cadrul Centrului Cultural “Dunărea de Jos”, iar, la final, într-un show de zile mari, pe scenă vor urca Loredana Groza și Banda Agurida.

“Pe 24 iunie, de Ziua Iei, petrecem românește, îmbrăcați în ii, sau în costume populare. Vom putea admira împreună 100 de costume populare tradiționale românești, lucrate cu zeci sau chiar sute de ani în urmă și care au uimit o lume întreagă cu frumusețea lor. Fiecare ie, țesută cu migală din mii de fire albe, ascunde o poveste de viață, pe care vă invit să o descoperim împreună. Vom putea admira cea mai mare și mai valoroasă colecție privată din România, motiv pentru care îi mulțumesc public doamnei Cristina Chiriac, întemeietoarea fenomenului <<Flori de IE>, pentru că a acceptat să aducă această minunată și unică colecție la Galați, în frumoasa zi de Sânziene”, a declarat Costel Fotea, președintele CJ.

Evenimentul este organizat de CJ, prin Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, împreună cu “Flori de IE”, iar intrarea va fi liberă.

 

Citit 5848 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Iunie 2023 07:49

2 comentarii

  • postat de nu schimba nimic daca lucrurile merg bine
    Luni, 19 Iunie 2023 17:47
    89.39.81.***
    eu astept cit de curind festivalul izmenelor....invitati vor fi destui ca doar smecheria merge...
    0
    0
  • postat de AUGUSTIN
    Luni, 19 Iunie 2023 14:37
    5.14.133.***
    a venit randul Consiliului Judetean sa acorde ajutor acestor "asistati sociali" numiti artisti, care ar muri de foame daca nu ar fi platiti de consiliile locale/judetene.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.