Picnic urban în familie - creativitate, joacă și distracție. Alina Sorescu și Ana Beregoi cântă pe Faleză

Picnic urban în familie - creativitate, joacă și distracție. Alina Sorescu și Ana Beregoi cântă pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Asociația "Taticool" și Primăria Municipiului Galați organizează, sâmbătă, 22 iulie, un eveniment dedicat copiilor și părinților, intitulat "Picnic urban în familie". Acţiunea se va desfășura pe Faleza Dunării, între orele 10.00 și 20.30, iar intrarea va fi liberă.

Organizatorii spun că evenimentul se vrea a fi o ocazie perfectă pentru familiile din Galați de a petrece timp de calitate împreună, într-un mediu relaxant și plin de bucurie. Gălățenii participanți vor avea parte de activități interactive, care îi vor ajuta să-și dezvolte creativitatea și, în același timp, să se distreze.

Atelierele de creativitate și educative le vor oferi copiilor posibilitatea de a explora diverse forme de artă și meșteșuguri. Cei mici vor avea oportunitatea de a învăța tehnici de origami, de a crea bijuterii din creioane sau de a modela slime-uri. De asemenea, vor putea să creeze felinare din borcane, dream-catchere, terarii sau să-și exprime talentul prin desen, pictură și colaj. Copiii vor avea ocazia să-și dezvolte abilitățile artistice și să se bucure de rezultatele propriilor creații.

Pe lângă atelierele creative, participanții la eveniment vor avea parte de spectacole de magie, momente muzicale și de dans. Gălățenii se vor bucura de muzica artistelor Alina Sorescu și Ana Beregoi, care vor urca pe scena de pe Faleză pentru a oferi publicului momente inedite. De asemenea, Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver" va susține un spectacol special, iar trupa "Marili" va aduce atmosfera de petrecere pe scena "picnicului". Pentru a menține energia la cote maxime și a-i distra pe cei mici, vor fi prezenți și animatori costumați în personajele preferate de copii. De asemenea, trupa de dans "Estrada Studio" a pregătit un show inedit, care va încânta publicul cu o varietate de dansuri captivante și energice.

Citit 1888 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iulie 2023 22:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.