„Falcon Lake“, o poveste delicată despre prima iubire, acum la cinema în Galați

„Falcon Lake“, o poveste delicată despre prima iubire, acum la cinema în Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Din 28 iulie, pelicula "Falcon Lake" a regizoarei și co-scenaristei Charlotte Le Bon poate fi urmărită pe marile ecrane din cinematografele din Galați. Inspirat de romanul „O soră” al celebrului autor de benzi desenate contemporane, Bastien Vives, filmul prezintă o poveste delicată și fermecătoare despre prima iubire, într-o atmosferă înfricoșătoare și misterioasă.

Protagoniștii acestei drame romantice sunt Bastien (interpretat de Joseph Engel) și Chloé (jucată de Sara Montpetit), doi adolescenți care își petrec vacanța de vară împreună cu familiile într-o cabană de pe malul unui lac legendar, bântuit de povestea fantomelor. Cu toate că există o diferență de vârstă între ei, între cei doi se înfiripă o legătură specială. Filmul a fost prezentat în premieră la Festivalul de Film de la Cannes în 2022, în cadrul programului Director's Fortnight, și a avut premiera canadiană la Festivalul Internațional de Film de la Toronto în același an.

Pentru cinefilii din Galați, aceasta este o oportunitate unică de a se bucura de o experiență cinematografică emoționantă și captivantă, într-un film ce explorează complexitatea primei iubiri și farmecul melancolic al adolescenței, filmul putând fi văzut la Cinema "Profesor Ioan Manole" (la Casa de Cultură a Sindicatelor), de la ora 19,15, prețul unui bilet fiind de 10 lei.

Citit 1458 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iulie 2023 22:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.