Are 78 de ani şi nu a lipsit niciodată de la vot pentru că mereu şi-a dorit o schimbare

Are 78 de ani şi nu a lipsit niciodată de la vot pentru că mereu şi-a dorit o schimbare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe Elena Dumitru am întâlnit-o la una dintre secţiile de votare din cadrul Şcolii Nr. 17. Am remarcat-o atunci când se chinuia să urce treptele pentru a ajunge la secţia de votare. Cu greu, a reuşit să intre în şcoală. Mândră, a mers spre cabina de vot unde şi-a exprimat dreptul constituţional. La ieşirea de la urne, ne-a spus că, deşi îi este greu, nu a vrut să rateze votarea, mai ales că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. „Am venit cu mare bucurie să votez, pentru că vreau o schimbare. Nu am ratat până acum nicio votare. De fiecare dată, mi-am dorit acelaşi lucru: o schimbare. Sper ca de data aceasta să fie una notabilă”, ne-a spus bătrâna, arătându-ne cartea de identitate plină cu ştampile.

Când a venit însă vorba despre motivul pentru care îşi doreşte schimbarea, ochii femeii s-au umplut de lacrimi. „Am în familie şapte persoane care nu au loc de muncă. Eu am muncit o viaţă întreagă şi am o pensie de 500 de lei. Din asta trebuie să trăiesc şi eu şi ceilalţi membri ai familiei, care nu au venituri. Nu îmi mai doresc schimbare pentru mine, ci pentru ceilalţi din familia mea şi pentru cei ca ei. Sunt mulţi în aceeaşi situaţie şi merită ceva mai bun”, s-a plâns femeia.

Elena Dumitru a plecat de la secţia de votare mândră că şi-a făcut datoria de cetăţean şi cu speranţa în suflet că dorinţa ei se va împlini.

Citit 9925 ori Ultima modificare Duminică, 09 Decembrie 2012 21:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.