Unde se poate PLĂTI FACTURA LA GAZE - Contractul dintre Poşta Română şi GDF Suez a fost reziliat

Unde se poate PLĂTI FACTURA LA GAZE - Contractul dintre Poşta Română şi GDF Suez a fost reziliat
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Clienţii furnizorului francez de gaze naturale, GDF Suez, nu îşi mai pot achita facturile la oficiile poştale din Galaţi, în urma hotărârii de reziliere a contractului dintre furnizor şi Poşta Română.

În urma sesizării primite de la un cititor, care ni s-a plâns că a trebuit să plătească o taxă suplimentară pentru a putea achita factura la ghişeul unui oficiu poştal, am contactat reprezentanţii Oficiului Judeţean al Poştei (OJP) Galaţi, pentru a afla despre ce este vorba. "Acest contract a fost reziliat în urmă cu un an, însă cei care vor să evite cozile din alte părţi pot în continuare plăti facturile către Distrigaz sau GDF Suez la oficiile poştale, cu mandat poştal, a cărui contravaloare este de 1,99 lei. Încheierea colaborării dintre cele două instituţii a fost luată de comun acord, ajungându-se la părerea comună că această măsură va fi în folosul ambelor companii", ne-a declarat Angela Nadă, reprezentantul OJP Galaţi.

„Încetarea acestei relaţii de colaborare nu afectează în niciun fel clienţii GDF Suez Energy România, care a adoptat marca ENGIE, aceştia având la dispoziţie 13.000 de puncte de plată unde pot plăti numerar factura de gaze naturale, cât şi  modalităţi online cum ar fi aplicaţia mobilă engiemobile.ro, viramentul bancar sau debitul direct prin Agenţia online. Nu este afectată nici transmiterea facturilor către clienţii noştri”, au declarat reprezentanţii GDF Suez pentru economica.net.  

Pe lângă punctele enumerate de reprezentanţii GDF Suez, gălăţenii îşi mai pot plăti facturile la gaze fără a plăti vreo taxă suplimentară la orice PayPoint sau la bancă.

GDF Suez este furnizorul de gaze în regim reglementat pentru jumătatea de sud a României. Compania deserveşte circa 1,4 milioane de clienţi.

Citit 9514 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016 01:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.