"Crăiasa zăpezii", un spectacol de sezon

"Crăiasa zăpezii", un spectacol de sezon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică,  10  decembrie, de la  ora 10,30, spectatorii mari şi mici  sunt aşteptaţi la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", pentru o reîntâlnire cu "Crăiasa zăpezii", prilejuită de actorii de la Teatrul de Păpuşi "Gulliver".  Încântătoarea poveste clasică a fost îmbrăcată de regizorul Cristian Pepino şi scenografa Cristina Pepino în haine moderne, astfel încât chiar autorul muzicii spectacolului, compozitorul Dan Bălan, a declarat, la premieră: "Domnule, ăsta nu mai e teatru; este cinematograf!".

Într-adevăr, adăugând mijloacelor tehnice contemporane şi coloana sonoră, "Crăiasa zăpezilor" este o realizare care duce mai departe expresia teatrului de animaţie, dar rămâne, în acelaşi timp, un text adorabil de copilăresc.

Spectacolul a obţinut, în anul 2007, Premiul pentru expresivitatea şi rafinamentul imaginii în arta animaţiei, în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie "Bucurii pentru copiii. Spectacole de colecţie", organizat de Teatrul "Ţăndărică" din Bucureşti. În acelaşi an, spectacolul s-a bucurat de Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Marionete "Gulliver" din Galaţi.

Luni (de la 11,30), marţi şi miercuri (de la 10,30), păpuşarii gălăţeni îi aşteaptă pe spectatori la "Poveste de Crăciun", un spectacol în regia lui Bogdan Drăgulescu şi scenografia Danielei Drăgulescu.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Biletele pot fi cumpărate atât de la casieria Teatrului Dramatic, cât şi online, de pe site-ul Teatrului de Păpuşi.

Citit 2157 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2017 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.