Scufiţa roşie îi aşteaptă pe prichindei, la Gulliver

Scufiţa roşie îi aşteaptă pe prichindei, la Gulliver
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cei mai mici spectatori sunt aşteptaţi, de păpuşarii de la Teatrul "Gulliver", duminică, 18 februarie, începând cu ora 10.30, la spectacolul "Scufiţa roşie", în regia lui Daniel Stanciu, cel care s-a ocupat şi de coloana sonoră, dar şi de scenografie, alături de Daria Gănescu. Spectacolul va avea loc în Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Distribuţia îi aduce pe scenă pe îndrăgiţii actori: Aurelian Iorga, Marian Sterian, Ramona Păuc, Elena Marin şi Eduard Şişu.

Cu toate ca personajele sunt marionete, cu o montare de mici dimensiuni, piesa este inedită şi interactivă. Prezentatorul încearcă să le ofere ceva copiilor, dar o paiaţă îl întrerupe tot timpul. Copiii sunt cei care decid cine va spune povestea în final, iar prezentatorul poartă un permanent dialog cu sala.

Păpuşile sunt foarte frumoase şi mânuite cu măiestrie de actori. Fondul muzical este foarte foarte dinamic şi variat, iar umorul replicilor şi al situaţiilor fac din povestea clasică un spectacol deosebit de atractiv.

Pentru a-şi asigura, din timp, locul în sală, spectatorii pot achiziţiona biletele online, iar pentru aceasta trebuie să acceseze site-ul www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea BILETE - Cumpără bilete online sau direct linkul http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol. Achiziţia biletelor online nu implică niciun cost suplimentar, preţul acestora fiind acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Sistemul clasic de vânzare este în continuare, disponibil, spectatorii putând cumpăra biletele şi înainte cu 20-30 de minute de începerea spectacolelor.

Citit 1233 ori Ultima modificare Joi, 15 Februarie 2018 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.