Scufiţa Roşie îi aşteaptă pe cei mici la Gulliver

Scufiţa Roşie îi aşteaptă pe cei mici la Gulliver
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Scufiţa Roşie, Lupul cel flămând, Bunicuţa, Vânătorul şi celelalte personaje simpatice din poveste, interpretate de actorii de la Teatrul "Gulliver", se vor întâlni cu cei mici, în această duminică, începând cu ora 10,30, în sala mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini".

Spectacolul este interactiv şi inedit, deoarece povestea s-a mai îmbogăţit cu două personaje, un spiriduş şi un povestitor, care se află într-un permanent dialog cu sala. Aceştia se întrec în a câştiga simpatia copiilor, care vor decide cine va spune povestea.

Păpuşile sunt mânuite cu măiestrie de actorii Aurelian Iorga, Marian Sterian, Ramona Păuc, Elena Marin şi Eduard Şişu. Fondul muzical foarte dinamic şi variat este conceput de Daniel Stanciu, cel care semnează şi scenografia spectacolului, alături de Daria Gănescu.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Acestea pot fi cumpărate şi online, de pe site-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Bilete - Cumpără bilete online sau accesând direct linkul https://bilete.teatrul-gulliver.ro/.

Metoda clasică de achiziţionare a biletelor, înainte de începerea spectacolului, este în continuare valabilă.

Citit 1800 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2018 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.