Crăiasa Zăpezilor dă startul poveștilor de iarnă, la Gulliver

Crăiasa Zăpezilor dă startul poveștilor de iarnă, la Gulliver
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminica aceasta, Teatrul "Gulliver" a programat povestea „Crăiasa zăpezilor”, un spectacol cu fulgi de nea, urşi polari, reni, pinguini şi alte făpturi de la Polul Nord care se va juca la Dramaticul gălăţean de la ora 10,30.

Încântătoarea poveste clasică a lui H. Ch. Andersen a fost îmbrăcată în haine moderne de regizorul Cristian Pepino şi regretata scenografă Cristina Pepino. Autorul muzicii spectacolului, compozitorul Dan Bălan, a declarat, la premieră: „Domnule, ăsta nu mai e teatru; este cinematograf!” Într-adevăr, adăugând mijloacelor tehnice contemporane şi coloana sonoră, „Crăiasa zăpezilor” este o realizare care duce mai departe expresia teatrului de animaţie, dar rămâne, în acelaşi timp, un text adorabil de copilăresc. Pe scenă vor urca actorii Vlad Ajder, Gina Geru, Adina Ariton, Nicole Lungu şi Marian Sterian, care vor da viaţă personajelor din poveste.

Biletele on-line se pot cumpăra de pe site-ul teatrului, www.teatrul-gulliver.ro sau de la casa de bilete, doar în dimineața spectacolului, cu jumătate de oră înainte de începerea acestuia. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 1082 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2018 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.