Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

La ediţia din acest an a Festivalului Internaţional al Teatrului Contemporan de Animaţie ImPuls, organizat de Teatrul "Ţăndărică", Premiul pentru management cultural i-a fost acordat directorului Teatrului "Gulliver" din Galaţi, Eduard Şişu.
"Este o mărturie vie a aprecierii reuşitei noastre, aceea de a redobândi statutul de instituţie de spectacole independentă, cu personalitate juridică proprie, este un semn de recunoaștere a efortului depus pentru recăpătarea personalității juridice a Teatrului Gulliver din Galaţi, singurul teatru de animaţie din România care se bucură de această reuşită. Mulţumim autorităţilor locale, respectiv Consiliului Local Galaţi şi primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, care au înţeles misiunea noastră şi au urmat calea firească a lucrurilor, astfel încât Teatrul Gulliver să poată juca, neîngrădit, rolul de ambasador al animaţiei şi de brand al oraşului Galaţi, atât la nivel naţional, cât şi internaţional", se arată în comunicatul instituţiei gălăţene.

Citit 438 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2018 00:26

1 comentariu

  • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU Joi, 06 Decembrie 2018 16:01 5.13.189.*** Link la comentariu
    0
    2

    FELICITARI,DOMNULE DIRECTOR,ACELEASI TUTUROR CELOR DE LA INDRAGITUL TEATRU...DRAGOSTEA PENTRU UNA DINTRE CELE MAI FASCINANTE ARTESECULTIVA DIN COPILARIE,DE LA CEA MAI FRAGEDA VARSTA....ASA AJUNGI LA MATURITATE SA TE POTI BUCURA DE CAPODOPERELE DRAMATURGIEI UNIVERSALE SI DE MAESTRIA MARILOR SLUJITORI AI THALIEI!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA,LA MULTI ANI!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro