”Poveste de Crăciun” aduce sărbătoarea în suflet

”Poveste de Crăciun” aduce sărbătoarea în suflet
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Păpuşarii gălăţeni îi aşteaptă pe spectatorii mari şi mici, duminică, 9 decembrie, începând cu ora 10,30, la "Poveste de Crăciun", un spectacol în regia lui Bogdan Drăgulescu şi scenografia Danielei Drăgulescu.

"Naşterea pruncului sfânt a fost prezentată de nenumărate ori, însă de fiecare dată are acelaşi farmec. "Povestea de Crăciun" întoarce paginile cărţii cu graţie, la frontiera dintre două lumi, aducând pe scenă personaje angelice, care ridică cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevărată, cea învăţată, cea visată. Cea luminată. Luminată de credinţă şi iubirea din sufletele noastre.

Noaptea Sfântă, în viziunea noastră este noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduleţ a indicat cărarea, nişte îngeraşi au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun - Fiul său, şi prin el iubirea şi lumina sa. Poate ca în amintirea acelei lumini dintâi şi dintotdeauna, noi aninăm acum licăriri în brazii din casele noastre, ca nişte delicate reflexe ale luminilor din noi, pe care ar trebui să le păstram aprinse tot timpul", scrie în prezentarea de pe site-ul Teatrului "Gulliver".

Spectatorii îşi pot achiziţiona biletele online, acest lucru neimplicând niciun cost suplimentar, preţul fiind acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Sistemul clasic de vânzare este în continuare disponibil, spectatorii putând cumpăra biletele şi înainte cu 20-30 de minute de începerea spectacolelor.

Citit 1362 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2018 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.