În continuă ascensiune, Recipe for Hate, o trupă gălăţeană de melodic death metal

În continuă ascensiune, Recipe for Hate, o trupă gălăţeană de melodic death metal
Membrii trupei Recipe for Hate
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Scena rockului gălăţean are un public în continuă creştere, observându-se o tendinţă ascendentă la generaţia tânără, care învie, într-o oarecare măsură, apetenţa naturală pentru acest curent a predecesorilor ei. Dorinţele muzicale ale gălăţenilor nu au rămas fără răspuns, Festivalul "Danube Rock" ajungând anul acesta la cea de-a cincea ediţie.

Printre numeroasele subgenuri ale muzicii rock, se numără şi melodic death metal, cunoscut şi ca melodeath, care combină melodicitatea stilului New wave of British Heavy Metal cu duritatea death metalului.

Acest stil este abordat şi de Recipe for Hate (RFH), trupă înfiinţată în 2015, de către Adrian Mihai (chitară), care a suferit câteva schimbări de componenţă de-a lungul timpului, ajungând în formula actuală cu: Marius Mihai (voce-bass), George Lungu (tobe), Dragoş Manuel (bass) şi Alexandru Cristian (chitară).

RFH a urcat rapid în preferinţele publicului underground, prin concertele susţinute alături de Bucovina şi Diabolic (Suedia). În martie 2018, membrii trupei au intrat în AT Studio din Chişinău, pentru a lucra la primul lor album, care se preconizează a fi lansat în primăvara 2019. În octombrie 2018, au devenit şi mai cunoscuţi, prin obţinerea premiul Rock'N'Iaşi in door, urmand ca în 2019 să participe în recital la acest festival.

De curând, muzica lor a putut fi ascultată şi apreciată la Arenele Romane, în deschiderea uneia dintre cele mai iubite trupe de rock metal din România, Bucovina.

Gălăţenii care îşi doresc să vadă cele două formaţii concertând pe aceeaşi scenă au ocazia să-şi materializeze dorinţa sâmbătă, 15 decembrie, în cadrul Festivalului "S´live Rock".

Citit 2280 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 14:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.