Angela Baciu - lectură publică de Ziua Brăilei!

Angela Baciu - lectură publică de Ziua Brăilei!

Simona Andrei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
2 comentarii

Poeta Angela Baciu, născută la Brăila şi trăitoare la Galaţi, va susţine sâmbătă, 19 ianuarie 2019, o lectură publică în oraşul lui Panait Istrati. Astfel, de la ora 11,00, la Secţia Etnografie, strada Polonă, nr. 14, a Muzeului Brăilei Carol I, poeta se va întâlni cu publicul, după lectură urmând o sesiune de autografe.

Poeta şi publicista noastră, proaspăt recompensată la Gala Culturii organizată joi de Direcţia de Cultură a judeţului Galaţi, va fi prezentată de scriitoarea brăileană Violeta Craiu. Moderatoarea evenimentului va fi  dr. Brînduşa Ilie, muzeograf la Muzeul Brăilei.

Şi ceva care nu-i de colo, după cum aflăm de la organizatori: "Evenimentul este dedicat Zilei municipiului Brăila, 651 ani de atestare documentară şi este organizat sub egida Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Iaşi".

Citit 950 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2019 16:32

2 comentarii

 • postat de basarab paltanea Miercuri, 23 Ianuarie 2019 06:16 5.13.239.*** Link la comentariu
  0
  0

  nu trece zi sa nu citesc, macar o data, comentariul de mai sus!

  Raportează
 • postat de MIHAIL Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 17:17 5.13.145.*** Link la comentariu
  0
  11

  ,,MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC,,,piesa de teatru scrisa de POETUL POIETILOR,MARELE WILL...,dar si in viata cotidiana se intampla lucruri cum sunt cele amintite in titlul piesei...CA SA fiu si mai explicit,cred ca este sugestiv celebrul vers eminescian,,E USOR A SCRIE VERSURI,CAND NIMIC NU AI A SPUNE!,,SANATATE SI SA NE AUZIM DE BINE!!!OBOSITOARE INSISTENTA DOAMNEI POETESE ,PE CARE NU STIU CATI O CUNOSC,DAR UNA DOUA INUNDA CU FOTOGRAFIILE SALE RUBRICA DE CULTURA A ZIARULUI...STAIU SI MA INTREB INOCENT,CU CE NAIBA AU GRESIT CITITORII ZIARULUI,SA FIE ASTFEL .....tort..,pardon,tracasati???!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.