CONCURS de poveşti pentru copii şi adulţi. TERMEN-LIMITĂ de trimitere a lucrărilor

CONCURS de poveşti pentru copii şi adulţi. TERMEN-LIMITĂ de trimitere a lucrărilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Muzeul Naţional al Literaturii Române Iaşi dă startul înscrierilor în cadrul Concursului Naţional "Ion Creangă" de creaţie literară - Poveşti. Termenul-limită de trimitere a lucrărilor pentru ediţia a XXVII-a este 31 martie 2019.

Manuscrisele (maximum 15 pagini), dactilografiate la două rânduri, în cinci exemplare, vor fi însoţite de un motto. Numele autorului, vârsta, adresa, numărul de telefon, e-mailul se vor afla într-un plic sigilat, pe care va fi scris acelaşi motto şi menţiunea "Poveşti scrise de copii" sau "Poveşti scrise de adulţi". Textele care nu vor respecta aceste rigori vor fi descalificate.

Concurenţii vor expedia lucrările în plic timbrat pe adresa: Muzeul "Ion Creangă" (Bojdeuca), str. Simion Bărnuţiu nr. 4, Iaşi, cod 700118, tel. 0747499488. De asemenea, în plic va trebui inserat formatul electronic al lucrărilor.

Premiile se vor acorda în cadrul Zilelor Bojdeucii, pe 13 şi 14 aprilie 2019. Tot atunci se va lansa volumul "Poveştile de la Bojdeucă", cu textele autorilor premiaţi la ediţia din anul 2018.

Citit 1792 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2019 23:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.