Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Librăria Bookcity organizează vineri, 22 februarie, de la ora 18,30, o sesiune de lectură cu publicul.  Vor citi poezie, fragmente de teatru şi proză membrii Cenaclului literar "Noduri şi semne". Cenaclul "Noduri şi Semne" a luat fiinţă la Galaţi acum 36 de ani, în 1983, la numai câteva zile după tragica dispariţie a poetului Nichita Stănescu. Un grup de tineri poeţi gălăţeni au considerat atunci că amintirea nepreţuitului poet nu poate fi ştearsă de nimeni.

Citit 583 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 18:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro