Spectacolul "Tzitzi-Poc" ajunge miercuri la Galaţi

Spectacolul "Tzitzi-Poc" ajunge miercuri la Galaţi

startarium.ro
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un proiect educaţional unic în România are loc în această perioadă în nouă oraşe din ţară, Galaţiul fiind unul dintre ele. "Tzitzi-Poc - Cel mai mare vis al copilăriei" este un program educaţional prin teatru şi psihologie care îşi propune, prin intermediul unor personaje-model, să-i împrietenească pe cei mici cu emoţiile lor. Este singurul teatru-serial avizat de o asociaţie de psihologi, Asociaţia Română de Psihodramă Clasică. Conceptul a fost dezvoltat, pe parcursul a mai bine de un an, de o echipă de tineri, din care face parte şi Mihaela Tâmpău, absolventă a Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri" (CNVA) Galaţi.

Turneul din acest an include oraşele Iaşi, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Craiova, Braşov, Galaţi, Constanţa şi Ploieşti. Personajele din spectacol vorbesc despre empatie, toleranţă, despre acceptarea diferenţelor dintre noi şi despre combaterea bullyingului. Sunt capitole esenţiale în dezvoltarea emoţională şi cognitivă a oricărui copil, necuprinse însă, în adevăratul înţeles al cuvântului, în nicio programă şcolară.

La Galaţi, spectacolul va avea loc în amfiteatrul CNVA, miercuri, 24 iulie, de la ora 18,30. Evenimentul se adresează copiilor cu vârste între doi şi opt ani. Biletele pot fi cumpărate de pe www.bilete.ro sau, în măsură în care vor mai fi disponibile, direct de la organizatori, înaintea începerii spectacolului. Un bilet simplu costă 20 de lei, iar un bilet pentru un copil şi un adult costă 32 de lei.

Citit 1043 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2019 03:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.