Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Trupa Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați a început lucrul la o nouă producție: „MaMe” - o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu știa nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrânețe și ceea ce ne unește pe toți când auzim sau pronunțăm cuvântul "mama".

Spectacolul „MaMe” este regizat de Cristian Ban, unul din membrii fondatori al spaţiului de creație și experiment "Reactor" din Cluj-Napoca și unul dintre cei mai interesanți regizori tineri din România, la ora actuală. Este un creator înzestrat cu o mare sensibilitate artistică și cele mai multe dintre spectacolele sale sunt creații colective bazate pe istoriile personale ale actorilor. Montează în teatre din România și din străinătate, iar spectacolele sale sunt selecționate la importante festivaluri de teatru naționale și internaționale. Are inclusiv o nominalizare la Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol, în 2018, pentru „Orașul nostru”, montat la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Spectacolul „MaMe” va avea premiera pe 18 și 19 ianuarie 2020. Va fi întâia premieră a anului 2020 la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Citit 1525 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2019 15:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.