Un spectacol care transformă viaţa în sărbătoare

Un spectacol care transformă viaţa în sărbătoare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

„Jack şi fasolea fermecată" este povestea pe care o pot vedea sau revedea cei mai mici spectatori, duminică, 26 ianuarie, de la ora 10,30, la Teatrul Dramatic. Cunoscutul basm englezesc, în regia lui Daniel Stanciu, îi invită pe spectatori la o aventură inedită, o evadare din cotidian, lansând provocarea de a îndrăzni să urcăm pe vrejul fermecat al fanteziei. Mai mult decât atât, Jack ne învață nevoia de implicare și asumare a propriului destin, precum și importanța păstrării simțului umorului și a imaginației, ce pot transforma totul într-o sărbătoare.

În „Jack şi fasolea fermecată", arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă se îmbină sugestiv, oferind un spectacol inedit şi plin de culoare. Scenografa Daniela Drăgulescu reuşeşte să îmbine remarcabil lumea feerică a basmului cu aceea a scenei, iar regizorul Daniel Stanciu dă viaţă şi vivacitate unor personaje care fac deliciul copiilor. În distribuţie îi regăsim pe actorii: Adina Ariton, Eduard Şişu, Nicole Lungu şi Aurelian Iorga.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM - Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 1747 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2020 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.