”Pasărea măiastră”, la Gulliver

”Pasărea măiastră”, la Gulliver
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Pasărea măiastră", cea mai nouă producţie a Teatrului "Gulliver", se va juca pe data de 8 martie, de la ora 10,30, la Teatrul Dramatic.

Pornind de la filonul mitologic românesc, spectacolul "Pasărea măiastră" retranscrie povestea fermecatei creaturi mistice într-un altfel de registru, într-un nou ritm, depășind astfel limitele de vârstă, spațiu și timp.

Abordarea regizorală inedită a lui Ștefan Lupu, completată de scenografia Andei Pop, crează un univers complex și complet, în care dansul contemporan, teatrul de animație, comicul fuzionează perfect, pentru un preaplin de emoție adus spectatorului.

Totodată, spectacolul se distinge prin fantezia coregrafiei, extravaganța costumelor, originalitatea machiajului, intensitatea artsitică și, nu în ultimul rând, prin muzica vibrantă creată de Mihai Dobre și impresionantele efecte speciale de lumini și proiecție realizate de Hybrid Lab.

Vor da viaţă poveştii: Adina Ariton, Elena Anghel, Ciprian Brașoveanu, Andrei Ciugulea, Gina Geru, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Eduard Șișu, Valeria Taban, Ion Tudorache/ Mihai Cerneanu, Vlad Volf.

Citit 1566 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2020 19:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.