Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Având în vedere seria de acțiuni menite a combate răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus, conducerea Bibliotecii Județene „V.A. Urechia" a hotărât suspendarea activității cu publicul în perioada 12 martie - 31 martie.

Măsura este valabilă atât pentru sediul central, cât și pentru toate filialele.

Utilizatorii bibliotecii pot returna cărțile după data de 31 martie 2020.

"În cazul cititorilor al căror termen de restituire este inclus în acest interval de timp, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia" nu va percepe penalități de întârziere. Rămânem la dispoziția tuturor gălățenilor prin intermediul serviciilor electronice, social-media și e-mail, dar și telefonic", este menţionat în comunicatul instituţiei.

CITEȘTE ȘI: Audienţe suspendate şi programări doar on-line, măsurile luate de instituțiile statului

CITEȘTE ȘI: Casa de Pensii îşi suspendă audienţele cu publicul. În acest caz, sunt și excepții, pentru care se impune respectarea unor măsuri

Citit 1348 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2020 00:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro