Carte frumoasă, cinste cui te-a... investit!

Carte frumoasă, cinste cui te-a... investit!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Biblioteca "V.A. Urechia" Galaţi s-a îmbogăţit cu 8.444 de volume noi dedicate copiilor şi adulţilor - acestea fiind primele achiziţii de carte din acest an.

Cu toate greutăţile financiare prin care trec ordonatorii de credite în toată lumea, în urma efectelor colaterale ale pandemiei globale, Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a avut generozitatea de a înţelege nevoile Culturii, nelăsând goluri în procesul de atragerea continuă în fondul de carte a noi cărţi de beletristică, istorie, filosofie, dezvoltare personală, psihologie, pedagogie, economie, medicină etc, scrise acum sau de mari înaintaşi, carte tehnică, de învăţătură şi de formare a generaţiilor următoare. Astfel, fondul alocat bibliotecii de către CJ Galaţi, în anul 2020, pentru achiziţia documentelor de bibliotecă (cărţi, publicaţii periodice, documente multimedia) este de 450.000 de lei. În această perioadă, s-au achiziţionat cărţi în valoare de 254.363,65 de lei (TVA inclus).

Cărţile vor putea fi găsite în catalogul electronic online al bibliotecii, http://193.231.136.4/opac. Ele vor putea fi împrumutate sau consultate odată cu reluarea activităţii.

Citit 2089 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.