Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Biblioteca "V.A. Urechia" Galaţi s-a îmbogăţit cu 8.444 de volume noi dedicate copiilor şi adulţilor - acestea fiind primele achiziţii de carte din acest an.

Cu toate greutăţile financiare prin care trec ordonatorii de credite în toată lumea, în urma efectelor colaterale ale pandemiei globale, Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi a avut generozitatea de a înţelege nevoile Culturii, nelăsând goluri în procesul de atragerea continuă în fondul de carte a noi cărţi de beletristică, istorie, filosofie, dezvoltare personală, psihologie, pedagogie, economie, medicină etc, scrise acum sau de mari înaintaşi, carte tehnică, de învăţătură şi de formare a generaţiilor următoare. Astfel, fondul alocat bibliotecii de către CJ Galaţi, în anul 2020, pentru achiziţia documentelor de bibliotecă (cărţi, publicaţii periodice, documente multimedia) este de 450.000 de lei. În această perioadă, s-au achiziţionat cărţi în valoare de 254.363,65 de lei (TVA inclus).

Cărţile vor putea fi găsite în catalogul electronic online al bibliotecii, http://193.231.136.4/opac. Ele vor putea fi împrumutate sau consultate odată cu reluarea activităţii.

Citit 1112 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 16:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro