Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Teatrul “Gulliver” a pregătit pentru această săptămână un nou program de activități atractive și distractive pe Facebook. Elementele de noutate vin să completeze și să diversifice seria activităților cu care artiștii de la Teatrul “Gulliver” și-au obișnuit deja spectatorii. Astfel, poveștile fermecate de la “Căsuța cu Povești”, ce se difuzează online, de luni până joi, de la ora 20,00, vor fi completate cu trucuri magice și momente fascinante susținute de Magicianul Aureliano. Și Atelierul de Creație, care e programat sâmbătă, de la ora 10,30, își îmbogățește repertoriul creativ cu un nou personaj - Bunicul Gulliverone, același care va completa seria activităților săptămânale cu intervenții inedite și amuzante. Vineri, 15 mai, de la ora 18,00, se va transmite spectacolul “Castelul din Carpați”, iar duminică, 17 mai, de la ora 10,30, spectatorii mari şi mici sunt aşteptaţi la o întâlnirea virtuală cu "Peter Pan".

Citit 285 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2020 20:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro