Cu muzică şi glume, Teatrul ”Leonard” revine pe scenă

Cu muzică şi glume, Teatrul ”Leonard” revine pe scenă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După o absență fizică de trei luni, Teatrul Național de Operă și Operetă „N. Leonard” Galați își reia activitatea de spectacole, duminică, 7 iunie, în Grădina "Leonard", de la ora 19,30, cu un concert-spectacol de revistă, sugestiv intitulat "Cu muzică și glume, revenim în lume".

Este o invitație la relaxare, bună dispoziție și deconectare de la stresul și îngrijorarea care ne-au marcat viața, în ultimele luni, precizează organizatorii. Startul la distracție îl vor da actorii: Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Costel Donose, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici și Alexandru Tatu, protagoniștii unor scenete și momente comice de succes din repertoriul teatrului. Șlagăre de top vor fi interpretate de soliștii: Mihail Anton, Cristina Isabela Ionașcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol și orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu. Florentina Andronic va modera întregul spectacol, iar baletul teatrului va dinamiza scena prin ritm și dans.

Echipa Teatrul Național de Operă și Operetă „N. Leonard” s-a adaptat noilor măsuri luate de autorități, pentru ca publicul să beneficieze de prevenția necesară în această perioadă pentru a fi în siguranță.

Prețul unui bilet la spectacol este de 21,6 lei, biletele putând fi achiziționate de la casieria Teatrului (telefon 0236.465.599), doar în ziua spectacolului (duminică, 7 iunie), cu trei ore înainte de începerea acestuia.

Accesul în Grădina „Leonard” pentru vizionarea acestui spectacol se va face cu respectarea normelor în vigoare privind distanțarea socială de doi metri între scaune și purtarea obligatorie a măștilor de protecţie pe tot parcursul reprezentației.

Citit 1134 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iunie 2020 21:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.