Două spectacole cu muzică şi haz, în aer liber

Două spectacole cu muzică şi haz, în aer liber
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard" iese săptămâna aceasta la rampă cu două spectacole de divertisment, ce se vor desfăşura în aer liber, cu respectarea condiţiilor de distanţare socială.

Sâmbătă, 13 iunie, de la ora 20,00, Teatrul Național de Operă și Operetă „N. Leonard” a pregătit un concert-spectacol de revistă, sugestiv intitulat "Muzică și haz la Grădina de vară”, care se dovedește a fi o invitație la relaxare și la bună dispoziție. Startul la distracție îl vor da actorii: Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Costel Donose, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici și Alexandru Tatu, protagoniștii unor scenete și momente comice de succes din repertoriul teatrului. Șlagăre de top vor fi interpretate de soliștii: Silvia Niță, Mihail Anton, Cristina Isabela Ionașcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol și orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu. Baletul teatrului va dinamiza scena prin ritm antrenant și energie.

Duminică, 14 iunie, tot de la ora 20,00, gălăţenii sunt invitaţi la "Seri muzicale", în care îi vor asculta pe soliștii: Adelina Diaconu (soprană), Lăcrămioara Crihană (mezzosoprană), Florin Bobei (tenor), Adrian Mărginean (tenor) și Valentin Vasopol (tenor), care vor interpreta pagini muzicale de mare popularitate din repertoriul universal, alături de corul și de ansamblurile instrumentale camerale ale teatrului. Regia spectacolului este asigurată de Adrian Mărginean, iar regia tehnică îi aparține Tanței Micu.

Prețul unic pentru spectacolele din weekendul 13-14 iunie este de 21,6 lei, biletele putând fi achiziționate de la casieria teatrului (telefon 0236.465.599) sau online, accesând linkul www.blt.ro/spectacole-galati.

Echipa Teatrul Național de Operă și Operetă „N. Leonard” s-a adaptat noilor măsuri luate de autorități pentru ca publicul să beneficieze de prevenția necesară în această perioadă, pentru a fi în siguranță. Accesul în Grădina „Leonard” pentru vizionarea acestui spectacol se va face cu respectarea normelor în vigoare privind distanțarea socială de doi metri între scaune și purtarea măștilor pe tot parcursul reprezentației artistice.

Citit 1875 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iunie 2020 22:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.