Seria spectacolelor în aer liber continuă. Comedie pe toată linia, la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”. PROGRAM

Seria spectacolelor în aer liber continuă. Comedie pe toată linia, la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”. PROGRAM
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" Galați invită publicul și în acest weekend la două spectacole în aer liber, în curtea interioară din Domnească 59. Cum e încă vară şi vacanţă, s-a optat pentru comedie pe toată linia.

Sâmbătă, 29 august, la ora 21,00, este programat spectacolul de improvizație "I’m Pro Show". Este vorba de un show fără scenariu, dar încărcat de energie creativă și surprize comice, care îi supune probelor sale pe actorii Vlad Ajder, Elena Anghel, Răzvan Clopoțel, Ștefan Forir, Radu Horghidan, Adelin Ilie și Oana Mogoș. Aceștia sunt acompaniați la pian de Ionuț Donose. "Spectacolul va fi împărţit în mai multe momente. Se stabilesc regulile fiecărei probe împreună cu publicul, se strigă "act”, se improvizează şi, cel mai important, se râde copios. În cazul în care rundele devin prea uşoare pentru actori, se schimbă rânduiala jocului, până când pe chipul acestora se va putea citi "suferinţa” tragi-comică. Nu vor lipsi voluntarii din public, dar nici surprizele pe care le vom face cunoscute la momentul potrivit”, anunţă organizatorii.

Duminică, 30 august, la ora 21,00, pe scena în aer liber a Dramaticului, se joacă spectacolul "Marele premiu". Textul, semnat de Mimi Brănescu, a fost montat în această vară de regizorul Radu Nichifor. Scenografia poartă semnătura artistului plastic Daniel Divrician. Radu Nichifor a realizat trei versiuni ale spectacolului, cu trei perechi de actori. Duminica aceasta, Elena Ghinea și Ștefan Forir sunt Cocoțata și Necocoțatul, cele două personaje ale piesei. Ea e o țigancă cocoțată într-un copac, iar el e un tânăr care ia loc pe o bancă din apropiere. Dialogul amuzant dintre cei doi reușește să depășească granițele confortabile ale comunicării superficiale, deoarece ea îi spune chiar și lucrurile pe care el nu vrea să le audă. "De foarte puține ori în viață sau pe scenă ajungi să ai o discuție adevărată tu cu tine. Această piesă te lasă să faci asta", declară regizorul Radu Nichifor.

Biletele pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic "Fani Tardini".

Citit 1042 ori Ultima modificare Joi, 27 August 2020 22:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.