Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Persoanele care au cumpărat bilete la spectacolul-concert "Săftiţa" by Marius Mihalache, anulat din cauza pandemiei şi nu au primit banii înapoi sunt aşteptaţi la casa de bilete a Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Teatrul a returnat banii înapoi spectatorilor care au cumpărat bilete online sau de la casierie şi au lăsat datele de contact, însă sunt în jur de zece persoane despre care instituţia nu deţine nicio informaţie. 
Cei care au de primit contravaloarea biletelor de la "Săftiţa" pot suna la Gabriela Lovin – 0758.049.850 și Victoria Ion – 0758.089.994.

Citit 1472 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2020 14:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro