MIS - vernisajul expoziției

MIS - vernisajul expoziției

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"Vă așteptăm la vernisajul care va avea loc marți, 12 ianuarie, la ora 17.00, să ne amintim de MIS și să ne bucurăm de lucrările sale", ne spune Simona Biriș, șef departament Relații Publice la Muzeul de Artă Vizuală. "Muzeul de Artă Vizuală Galați dorește să aducă un omagiu fostului său director, prin organizarea expoziției "Ioan Simion Mărculescu - IN MEMORIAM", cu lucrări ale artistului aflate în patrimoniul și în custodia muzeului. Artistul a avut numeroase expoziții personale și de grup, atât în țară, cât și în Franța, Germania, Italia sau Bulgaria. "Pe 12 ianuarie, Ioan Simion Mărculescu ar fi împlinit 78 de ani. Din nefericire, în urmă cu aproape 20 de ani, pe 9 aprilie 2001, soarta a decis altceva și am fost nevoiți să ne luăm rămas bun de la MIS".

Citit 993 ori Ultima modificare Duminică, 10 Ianuarie 2021 16:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro