Spectacolele teatrelor gălăţene se mută online

Spectacolele teatrelor gălăţene se mută online
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Toate cele trei teatre gălăţene au fost nevoite să-şi suspende reprezentaţiile cu public, din cauză că rata de infectare în municipiul Galaţi a depăşit trei la mia de locuitori. Prin urmare, actorii gălăţeni îşi aşteaptă spectatorii online.

Astfel, duminică, 28 martie 2021, de la ora 10,30 şi până la 14,00, pe pagina de Facebook a Teatrului "Gulliver", va putea fi vizionată, online şi gratuit, piesa "Coppelia". Este un spectacol ce curge somptuos şi elegant ca o şampanie parfumată copios cu inteligenţa şi bunul gust ale unui alt timp. Un spectacol încărcat de o emoţie rară, ce se ascultă cu sufletul şi se gustă pe îndelete cu toate simţurile, marca Bogdan Drăgulescu, această montare surprinde prin ineditul ei, dezvăluind o performanţă de un rafinament şi o virtuozitate rar întâlnite, ce se dezvoltă fermecător în ritmul muzicii învăluitoare a lui Leo Delibes. Vor da viaţă personajelor: Gina Geru, Marian Sterian, Eduard Şişu, Ramona Păuc, Mihai Caragaţă, Rică Lungu.

De asemenea, Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard" anunţă că spectacolul "Chirița în provincie", de pe data de 28 martie, va fi anulat, urmând ca tuturor spectatorilor care au achiziționat bilete să le fie rambursată suma aferentă acestora, dacă solicită acest lucru. Spectatorii care nu solicită rambursarea banilor pot folosi biletele pentru o altă reprezentaţie, când se va reveni la program cu publicul.

Chiar dacă nu pot veni în sală, gălăţenii sunt aşteptaţi la o seară de muzică online, duminică, 28 martie, de la 18,30, când va fi difuzat spectacolul "Fulgi de nea pe portativ", întrucât iarna încă îşi face simţită prezenţa. Îi veţi putea asculta pe soliştii Cristina Vasopol, Irina Popa, Florentina Andronic, Adina Lazăr, Cristina Isabela Ionaşcu, Mariana Pisică, Mihail Anton, Costel Donose şi vă veţi amuza de glumele actorilor Paul Buţa, Andrei Ardeleanu, Viorica Mărăndici şi Alexandru Tatu.

Citit 1942 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Martie 2021 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.