„Regele Ioan”, o piesă grea la Dramatic

„Regele Ioan”, o piesă grea la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” se pregăteşte de cea mai maiestuoasă premieră a stagiunii. „Regele Ioan”, de William Shakespeare, este un spectacol grandios, după cum susţine conducerea Dramaticului, aşa cum orice teatru trebuie să aibă măcar o dată la două stagiuni.

„În afară de trei actori, care au lucrat recent la «Cutia Pandorei», toţi angajaţii teatrului au fost cuprinşi în proiect. Îi veţi putea vedea pe scenă pe aproape toţi actorii noştri, într-un spectacol de colectiv”.

„Pentru teatru este o piatră de încercare, iar pentru mine, ca director, e o piatră de moară, pentru că e o montare foarte grea şi costisitoare”, a spus directorul de la „Fani Tardini”, Vlad Vasiliu.

„Regele Ioan”, în regia lui Cătălin Vasiliu, cu scenografia semnată de Alexandru Radu şi cu muzica originală a lui George Marcu, îl are în rolul principal pe Stelian Stancu.

„Nu se poate spune totuşi că cineva are rolul principal, pentru că toţi au roluri dificile, iar montarea este una la care întregul nostru colectiv a muncit”, a mai spus Vlad Vasiliu.

Citit 804 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.