Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Teatrul Național de Operă și Operetă "N. Leonard" a programat pe data de 18 aprilie, de la ora 18,30, recitalul "Canțoneta - regina dragostei", care va fi difuzat live pe pagina de Facebook a instituției, având în vedere restricțiile impuse de autorități în vederea prevenirii răspândirii virusului Sars-Cov-2. Soliștii Silvia-Alice Niță (soprană) și Florin Bobei (tenor) vor interpreta canțonete celebre de Ernesto Tagliaferri-Nicola Valente, Vincenzo di Chiara, Teodoro Cottra și Luigi Denz, acompaniați la pian de Ciprian Oloi, care va interveni cu o serie de intermezzouri pianistice. Momentele coregrafice au fost pregătite de maestrul de balet Gabriela Gegea și vor fi interpreta de soliștii de balet Oana Manolea-Rusu și Ionuț Țurlea.
Spectacolul poate fi vizionat live, accesând pagina de Facebook https://www.facebook.com/tnoonlgl .

 

Citit 1197 ori Ultima modificare Joi, 15 Aprilie 2021 18:37

1 comentariu

  • postat de Un amator Sâmbătă, 17 Aprilie 2021 10:18 5.13.130.*** Link la comentariu
    0
    0

    Stimabiliilor ce conduceti teatrele din galati, pregatiti terasele, gradinile de vara si ce mai aveti, spectacole noi, nu saracu Gica si toate vechiturile, pentru ca astea sunt perspectivele, la sala mai greu.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro