Spectacol gălăţean, nominalizat la Premiile UNITER

Spectacol gălăţean, nominalizat la Premiile UNITER
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cristian Ban a fost nominalizat la Premiul UNITER pentru Cea mai bună regie (Premiul "Lucian Pintilie") pentru spectacolul "MaMe" pe care l-a montat la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galați.

"Spectacolul "MaMe" a fost unul din cele mai frumoase și senine proiecte la care am lucrat în ultimii ani, așa că mulțumesc echipei, publicului de acolo și juriului de nominalizări", a afirmat Cristian Ban, după anunțarea nominalizărilor.

"MaMe" este o creație colectivă, bazată pe amintirile actorilor din distribuție și pe relațiile acestora cu mamele din viața reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu știa nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrânețe și ceea ce ne unește pe toți când auzim sau pronunțăm cuvântul "mama". În distribuție, actorii: Svetlana Friptu (Mama lui Radu), Radu Horghidan (Radu), Ana Maria Ciucanu (Mama lui Ionuț), Ionuț Moldoveanu (Ionuț), Elena Anghel (Mama lui Ștefan), Ștefan Forir (Ștefan), Oana Mogoș (Mama lui Răzvan) și Răzvan Clopoțel (Răzvan). Spectacolul a avut premiera pe 18 ianuarie 2020.

Citit 1509 ori Ultima modificare Vineri, 28 Mai 2021 12:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.