Concert şi lansare de carte de Ziua Culturii Naţionale

Concert şi lansare de carte de Ziua Culturii Naţionale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Centrul Cultural "Dunărea de Jos", în parteneriat cu Filiala Sud-Est a Uniunii Scriitorilor din România, organizează o serie de acţiuni pentru a marca Ziua Culturii Naționale, în data de 15 ianuarie, şi 172 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu.

La ora 10,30, va avea loc un concert susţinut de Fanfara "Valurile Dunării", în Parcul Eminescu.

De la ora 12,00, sunt programate o lansare de carte și lectură publică cu Victor Cilincă, scriitor şi jurnalist la "Viaţa liberă", membru al Filialei Sud-Est a Uniunii Scriitorilor din România, autor al volumului "Abecedar istoric gălățean", publicat la Editura Centrului Cultural "Dunărea de Jos".

Evenimentul se va desfășura la sediul Centrului Cultural "Dunărea de Jos", din Domnească nr. 61, în Salonul Artelor.

Citit 697 ori Ultima modificare Joi, 13 Ianuarie 2022 00:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro