Absenţii de la premierea Concursului de Eseuri sunt aşteptaţi la redacţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copiii şi tinerii care nu au ajuns la festivitatea de premiere a Concursului de Eseuri „Hristos împărtăşit copiilor şi tinerilor” de joia trecută sunt aşteptaţi la redacţie pentru a-şi ridica premiile, menţiunile sau diploma de participare.

Ieri am cunoscut-o pe câştigătoarea locului I, la cea de-a treia grupă de vârstă, liceeni, care a avut ca temă „Omul frumos - omul lui Dumnezeu”.

E vorba de Cristina Lazăr - elevă în clasa a XII-a D a Colegiului Naţional „M. Kogălniceanu” care a venit la redacţie cu prietena ei. Aşa am aflat că prietena Cristinei Lazăr este autoarea unui eseu prezentat în concurs şi semnat cu pseudonimul „Angel Dark” - Înger Întunecat!

Eseul a fost apreciat la „menţiuni”, iar „Angel” nu ni s-a părut deloc... întunecat! Poate doar o tânără „puţin răzvrătită”, cu siguranţă  o persoană directă, atitudine care uneori îţi poate atrage antipatii.

„Când spui cuiva adevărul gol-goluţ şi nu îl periezi, fireşte că pierzi”, spune cu delicateţe Cristina Diana.

Despre preocupările exemplare ale celor două colege şi prietene, veţi afla mai multe în pagina de Credinţă de sâmbăta aceasta.

Până atunci îi rugăm pe copiii şi tinerii care ni s-au adresat în scris sau telefonic să vină la redacţie pentru a-şi ridica diplomele sau premiile,  dacă este cazul.

Lista câştigătorilor a apărut în pagina de Credinţă de sâmbătă, 12 iunie şi se găseşte şi pe pagina electronică a ziarului.

Citit 404 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.