Trei spectacole la Dramaticul gălăţean

Trei spectacole la Dramaticul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Vineri, 4 martie, de la ora 19,00, se va juca spectacolul "Liselotte în mai" de Pozsgai Zsolt, în regia lui Cătălin Vasiliu, scenografia lui Daniel Divrician. Una dintre cele mai cunoscute piese ale dramaturgului Pozsgai Zsolt, "Liselotte în mai" abordează cu umor probleme cu care se confruntă femeile și bărbații oriunde în lume, reușind totodată să expună fragilitatea relațiilor de iubire și dramele oamenilor singuri.

Sâmbătă, 5 martie, de la ora 19,00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul "... în ţara minunilor" (reprogramare a reprezentației anulate pe 26 februarie), o creație colectivă îndrăzneață, inspirată de personaje și evenimente reale, în regia lui Adi Iclenzan. Spectacolul nu este recomandat minorilor sub 16 ani, conține expresii licențioase, sunete și lumini puternice, imagini și replici care pot afecta emoțional.

Duminică, 6 martie, la ora 19,00, este reprogramat spectacolul "After Love", o dramă de familie, în regia lui Eugen Făt, scenografia lui Daniel Divrician. După 15 ani de căsnicie și doi copii, Maria și Andrei se află în plină criză de cuplu. Sentimentele s-au diluat, rutina și epuizarea au luat locul bucuriei și încrederii, iar divorțul pare tot mai probabil. Căminul este acum scena unui război dureros și intim al resentimentelor și disperării. Mai există o șansă pentru cei doi sau mariajul lor a ajuns la final?

Citit 996 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2022 01:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.