Astăzi începe Bachata Romanian Festival

Astăzi începe Bachata Romanian Festival
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de astăzi şi până duminică, oraşul nostru va găzdui un eveniment în premieră: prima ediţie a Festivalului Naţional „Bachata Romanian Festival”. Evenimentul este organizat sub egida International Dance Organization de către SC „Salsa Paradis Latino SRL-D” în colaborare cu şcoala de dans „Corazon Latino România”.

Festivalul va avea mai multe secţiuni - Campionatul Naţional de Bachata, Campionatul Naţional de Salsa Shine şi Campionatul Naţional de Latino Show.

Şi-au anunţat deja prezenţa echipe din mai multe oraşe din ţară, printre care Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Târgovişte şi Buzău.

Organizatorii au solicitat şi sprijinul oficialităţilor locale pentru a putea acoperi costurile premiilor ce vor fi oferite. Edilii nu au rămas impasibili şi au aprobat un parteneriat cu „Salsa Paradis Latino SRL” şi au alocat de la bugetul local suma de 1.500 de lei.

Programul festivalului

Festivalul Naţional "Bachata Romanian Festival", manifestare dedicată tuturor iubitorilor de dans latino-american, are un program foarte bine stabilit. Pentru ca iubitorii muzicii latino să ştie exact ce şi când se întâmplă prezentăm mai jos programul evenimentului, pe zile şi ore.

Astăzi, la Salonul Morilor situat pe strada Morilor nr. 1:

- ora 21,00 - Show Night

- ora 22,00 -  Welcome Bachaturo Party

Sâmbătă, la Salonul Morilor situat pe strada Morilor nr. 1:

- 11,00-16,00 - workshop-uri

- 20,30 - Campionat Naţional - concurs discipline dans: bachata, salsa shine, latino show

- 22,00 Time To Dance Party

Duminică, la Salonul Morilor situat pe strada Morilor nr. 1:

- 11,00 workshop-uri urmate de concursuri de bowling şi biliard între echipele şcolilor de dans

De la ora 21,30 distracţia se va muta la sediul firmei Salsa Paradis Latino, unde va avea loc o mega petrecere intitulată „Nos vemos el ano que viene!”

În această seară preţul unui bilete este de 25 de lei, iar pentru sâmbătă şi duminică preţul biletelor va creşte la 30 de lei.

Citit 1355 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.