Copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi la bibliotecă

Copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi la bibliotecă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Şi joi, 2 iunie, continuă manifestările organizate de Biblioteca "V.A. Urechia" pentru copiii Galaţiului pe parcursul întregii săptămâni.

De la ora 10,00, la sediul central al instituţiei, elevii clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială Nr. 26, coordonați de prof. înv. primar Viorica Neculai, vor demonstra practic, citind din cărțile care le-au plăcut cel mai mult, că o carte poate fi o oglindă a copilăriei.

De la ora 16,00, vor face un popas la bibliotecă, pentru a afla mai multe despre lumea minunată a cărților, copii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului.

Tot joi, 2 iunie, de la ora 9,00, la Filiala nr. 1 "Costache Negri", preșcolarii de la Grădinița "Motanul Încălțat" vor face "Primii pași pe tărâmul poveștilor", iar de la ora 13,00 se va desfășura o nouă ediție a Clubului "Biblio-francophone", la care vor participa elevii clasei a V-a B de la Școala Gimnazială Nr. 7.

La Filiala nr. 2 "Paul Păltănea", la ora 11,00, elevii clasei a V-a C de la Școala Nr. 38 vor afla mai multe despre: Iulia Hașdeu, George Enescu, Alexandra Nechita, Cleopatra Stratan și Coco Popovici, în cadrul proiectului "Copiii formidabili ai lumii".

Citit 973 ori Ultima modificare Joi, 02 Iunie 2022 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.