Două spectacole gălăţene şi unul de la Bucureşti, la Dramatic

Două spectacole gălăţene şi unul de la Bucureşti, la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vineri, 3 iunie, de la ora 19,00, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" se va juca spectacolul invitat "Pe lumină", prezentat de studenţii din ultimul an la secţia Actorie a Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografie din Bucureşti. Este spectacolul de licență al studenților de la clasa prof. univ. dr. habil. Mircea Gheorghiu și drd. Alina Grigore.

Sâmbătă, 4 iunie, de la aceeaşi oră, este rândul studenţilor gălăţeni să joace în "Pasagerii", de Sam Bobrick, în regia conf. univ. dr. Florin Toma. Joacă absolvenții Facultății de Arte, promoția 2021: Ionuț Strat, Denisa Onisie, Mihai Păun, Alina Radu, Laurențiu Bobeică, Lavinia Eiler, Doru Ciutacu, Mihaela Godorozea și Bianca Totolici. Eroii noștri, anonimi veritabili, se întâlnesc într-o stație de autobuz oarecare din Statele Unite ale Americii. Întâlnirile lor împletesc o temă subtilă, dar profundă, care devine limpede abia în scena finală.

Duminică, 5 iunie, de la ora 19,00, este programată încă o reprezentație cu "O repetiţie moldovenească" de Costache Caragiali, în regia lui Cristian Ban, după o farsă într-un act publicată în 1844 de Costache Caragiali, unchiul lui I. L. Caragiale. Actorii care interpretează cele zece personaje desprinse din fascinanta și neîmblânzita lume a teatrului de ieri și de azi sunt Radu Horghidan (Caragiali), Ionuț Moldoveanu (Greceano), Oana Mogoș (Domnișoara Marghiolița), Elena Anghel (Domnișoara Homiceanu), Vlad Ajder (Idieru), Ștefan Forir (Bonciu), Răzvan Clopoțel (Anton), Florin Toma (Boian), Cristina Uja-Neagu (Doamna Mase) și Cristian Gheorghe (Directorul Mase). Echipa de creație a spectacolului este completată de Andreea Săndulescu (scenografie) și Lavinia Eiler (asistență regie).

Citit 584 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iunie 2022 06:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.