Spectacol cu intrare liberă la Teatrul ”Nae Leonard”

Spectacol cu intrare liberă la Teatrul ”Nae Leonard”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă ”N. Leonard” Galați vă invită duminică, 3 iulie, de la ora 19,30, la un regal vocal-simfonic. Spectacolul ”Rapsodia Dunării” este dedicat Zilei Internaționale a Dunării și va fi găzduit de Parcul Muzeului Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine. Intrarea este liberă.

A intrat în tradiția teatrului ca ultimul spectacol al stagiunii să-l susținem în parcul muzeului. În acest an, sărbătorim Dunărea şi în program am îngemănat arii din operete vieneze, maghiare, românești, sintetizând în pagini muzicale bine-cunoscute esența culturală a acelor țări pe care le traversează celebrul fluviu”, se arată într-un material de presă transmis de teatru.

Bijuteriile muzicale vor fi interpretate de: Andreea Bucur, Lăcrămioara Crihană, Lorena Mărginean, Silvia-Alice Niță, Florin Bobei, Constantin Lupu, Adrian Mărginean, Tudorel State, Valentin Vasopol, alături de orchestra simfonică, corul și baletul teatrului, conducerea muzicală fiind susținută de maestrul Eugen Dan Drăgoi. Dirijorul corului este Daniel Nistor, iar maestru de balet Gabriela Gegea. Regia de concert este semnată de Adrian Mărginean.

Citit 2519 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iulie 2022 09:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.