A doua ediție a Bienalei Naționale de Artă „Camil Ressu”

A doua ediție a Bienalei Naționale de Artă „Camil Ressu”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sâmbătă, 1 octombrie, la ora 17,00, la Galați se va deschide ediția a doua a Bienalei Naționale de Artă “Camil Ressu”. Evenimentul va avea loc pe esplanada Muzeului de Artă Vizuală, iar, până pe 27 noiembrie, în cadrul muzeului vor putea fi admirate creații artistice unice ale celor mai importanți pictori, graficieni și sculptori din România.

“Avem mare nevoie de cultură, iar copiii noștri au nevoie să descopere această fascinantă lume a artei și a frumosului. De aceea, ne-am implicat total pentru a organiza la Galați această Bienală Națională de Artă, care poartă, în semn de omagiu și recunoștință, numele pictorului gălățean Camil Ressu. Consiliul Județean (CJ) a alocat fondurile necesare pentru desfășurarea acestui eveniment extraordinar la Galați, unde există primul muzeu de artă contemporană înființat în România și pentru premierea celor mai bune opere de artă”, a declarat Costel Fotea, președintele CJ Galați.

În acest an, la Bienala Națională de Artă “Camil Ressu” s-au înscris peste 200 de pictori, graficieni și sculptori din România.

Citit 876 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2022 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.