Astăzi ajunge la Galaţi Icoana Maicii de la Adam

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La ora 19, pelerinaj de la Biserica „Mavromol” la  Biserica „Precista” * Vineri, la ora 17, Icoana va fi la Catedrala Galaţilor *

Astăzi, cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Casian al Dunării de Jos, Icoana Maicii Domnului de la Adam va bucura şi va sfinţi creştinii din municipiul Galaţi. În jurul orei 17, va ajunge la Biserica „Mavromol” din Galaţi, iar de la ora 19 va porni într-o procesiune înspre Biserica „Precista” din Galaţi.

Peste noapte, Sfântul Odor va rămâne în vechea şi istorica Mănăstire a Maicii „Precista” din Galaţi, loc unde părintele protoiereu Eugen Buruiană ne aşteaptă la rugăciune şi închinare.

Vineri, Icoana Făcătoare de Minuni de la Adam va fi la Biserica Greacă, pentru ca la ceas de lumină lină, ora 17, să primească spre binecuvântare creştinii care vor veni la rugăciune la Catedrala Galaţilor. Aici, Înalt Prea Sfinţitul Părinte Casian se va ruga alături de pelerini.

Peste noapte, Icoana Maicii de la Adam va bucura creştinii de la Biserica „Sfinţilor şi Drepţilor Ioachim şi Ana”.

Nu ocoliţi acest eveniment duhovnicesc şi ieşiţi în întâmpinarea Maicii Domnului de la Adam. Prezenţa noastră dă curs şi invitaţiei Arhiereului locului de a continua pelerinajul credinţei şi în acest post important de peste an. Doamne ajută!

Citit 578 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.