„Fiarele”, de Virgil Tănase

„Fiarele”, de Virgil Tănase
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, la ora 19,00, la Teatrul Dramatic va avea loc premiera „Fiarele” – după un text de Virgil Tănase care este şi regizorul spectacolului. Costumele sunt semnate de Doina Levintza.

Comedie absurdă, pamflet politic, „Fiarele” este o piesă de teatru ce îi pune în valoare pe actorii din distribuţie: Cristian Gheorghe, Cristina Uja, Dan Căpăţână, Ciprian Braşoveanu, Stelian Stancu, Petronela Buda, Vlad Vasiliu, Ana Maria Ciucanu, Vasile Dănilă, Elena Ghinea, cărora li se alătură copiii Mihuţ Niţa, respectiv, Vlad Augustin Chioralia, în a doua distribuţie.

Cu experienţa acumulată într-o viaţă trăită la Paris, Virgil Tănase a scris textul într-o tentă postmodernă, abordând în pamfletul său probleme delicate ale societăţii româneşti din ultimii 20 de ani, cu  aluzii la Caragiale, Sebastian, dar şi la sufocantele reclame actuale de televiziune. Mai trebuie să adăugăm că autorul – gălăţean la origine - a creat această piesă special pentru colectivul Teatrului „Fani Tardini”. Preţul biletelor este de 18,90 lei.

Citit 1293 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.