O duminică de neuitat pentru copii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vreţi să experimentaţi ceva nou pentru năzdrăvanii şi năzdrăvanele voastre? Iată că Serbările Galaţiului vă oferă prilejul ca duminică, 28 noiembrie, începând cu ora 10.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor să-i aduceţi să participe la un spectacol distractiv şi interactiv, în care vor avea ocazia să fie actorii principali. Maeştri de ceremonii vor fi actorii Teatrului de Păpuşi „Gulliver” şi Compania „Hai-Hui”.

Descoperiţi actorii din copiii voştri

La ora 10.30, Vrăjitorul Merlin va căuta printre copii nişte ucenici vrăjitori, după care Alba ca Zăpada va da start competiţiilor: „Statuile muzicale”, „Elicopterul”, „Şarpele”, „Buchetele” şi „Cursa cu trei picioare”.

Pe la 11.15 se dă startul la dans: Motanul Încălţat va alege cel mai bun dansator al momentului, iar în replică Trosc Clovnul va organiza concursul „Cine dansează cel mai urât”. Imediat va urma un concurs de desene pe asfalt şi Marele Cros - „Să alergăm după Piratul Jack”.

11.50 este ora la care Vrăjitorul Merlin va căuta şi mici inventatori pentru a crea „Maşinăria infernală”.

La 12 fix va avea loc „Marea confruntare” în care se vor întrece echipa ucenicilor vrăjitori şi echipa piticilor cuminţi. Vor urma concursurile: „Scaunele muzicale”, „Cursa pintenaţilor”, „Cursa în saci”, „Cursa cu linguri”, „Frânghia puterii”.

Ora 13.00 va fi numai bună ca toată lumea să înveţe de la Vrăjitorul Merlin cum să alunge spiritele rele, după care va începe spectacolul „Fata moşului şi fata babei”. Concursul de Miss şi Mister Serbările Galaţiului 2010 îi va premia pe copiii cu cele mai frumoase costume de carnaval.

Printre alte surprize, copiii se vor bucura şi de baloane modelate, pictură pe faţă şi întâlnirea cu tot felul de personaje, unul mai ghiduş ca celălalt.

E loc şi pentru cei timizi

Piticii mai timizi care nu ţin să se dea în spectacol, sunt invitaţi tot duminică, 28 noiembrie, începând cu ora 10.30, la Teatrul Dramatic, unde păpuşarii vor juca „Motanul încălţat”. Cum sărbătoarea ţine trei zile, pe 29 şi 30 noiembrie urmează alte reprezentaţii, de la ora 10.00, cu „Povestea de Crăciun”.

Citit 458 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.