Marţea cu noroc - Teodor Niţă, prima zi de director interimar la „Muzical”

Marţea cu noroc - Teodor Niţă, prima zi de director interimar la „Muzical”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Epoca Forin Melinte şi a acoliţilor lui a apus * Noul director interimar îşi intră de astăzi în pâine * Autorităţile au mari aşteptări de la noul manager interimar *

Marţea trecută, decanul Facultăţii de Arte din Galaţi, lector universitar doctor Teodor Niţă a fost ales cu unanimitate de voturi de Consiliul Local în funcţia de director interimar a Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Începând de astăzi, Teodor Niţă îşi începe efectiv activitatea la cârma teatrului, pentru că, potrivit legii, au trecut deja cinci zile de la votarea hotărârii de numire, iar prefectul judeţului Galaţi, Paul Florea, urma să-i dea viza de legalitate. Faptul că îşi începe mandatul într-o zi de marţi nu constituie câtuşi de puţin vreun factor de stres pentru proaspătul director. Deşi artiştii sunt mai superstiţioşi din fire, Teodor Niţă crede că marţea este cea mai norocoasă zi din săptămână. Dovadă că a şi fost ales într-o zi de marţi.

Autorităţile au aşteptări mari de la el. Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco, cel care a provocat demisia fostului director Florin Melinte, crede că Niţă va aduce mult-dorita şi promisa linişte de care instituţia are nevoie: „Din punctul meu de vedere, «epoca Melinte» a apus la 1 decembrie 2011, dar din punctul dânsului de vedere, nu. La şedinţa CL s-a făcut un lucru corect care trebuia făcut de mult; cumva cred că s-a restabilit ordinea la Teatrul Muzical. Chiar mă bucur că cei din CL au fost de acord să facă acest lucru, cu vot unanim. De la dl Niţă avem foarte multe aşteptări toţi şi cred că prin felul lui de a fi poate aduce linişte la Teatrul Muzical. Sper să nu dezamăgească şi să poată face faţă”, ne-a declarat Ciumacenco.

Citit 7373 ori Ultima modificare Luni, 06 Februarie 2012 19:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.