Elevi şi studenţi în concert la Teatrul Muzical

Elevi şi studenţi în concert la Teatrul Muzical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevi şi studenţi de excepţie de la liceele şi facultăţile de artă din Galaţi şi Iaşi vor susţine joi, 17 mai, începând cu ora 18,00, pe scena Teatrului Muzical, un concert intitulat „Tinere talente”, sub bagheta dirijorului Sorin Oancea.

Ana Mădălina Ivancia de la Colegiul „Octavian Băncilă” din Iaşi va interpreta „Rondo de Mozart”, la vioară. Gălăţenii George Vîrban (premiul I la olimpiada de interpretare muzicală, faza pe ţară) şi Bogdan Lupea vor avea câte două momente în program: vor interpreta arii din opera „Evgheni Oneghin”, de P. I. Ceaikovski  şi vor cânta în duet „O sole mio” de Giovanni Capurro.

Bogdan Irina de la Universitatea de Arte din Iaşi va încânta audienţa cu „Concertul Nr. 2 pentru clarinet şi orchestră” a lui C. M. Weber. Tot de la Universitatea din Iaşi, Raluca Scurtu va interpreta Concertul Nr. 3 de Mozart, iar Ieronim Gugu de la Universitatea din Bucureşti  – Concertul Nr. 1 pentru pian de Beethoven.  

Intrarea pentru elevii şi profesorii Liceului de Artă este gratuită. Preţul unui bilet este de 10,8 lei, iar cu reducere este 5,4 lei.

Citit 3589 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2012 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.