Galaţiul, calificat la un festival în Kazakhstan

Galaţiul, calificat la un festival în Kazakhstan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proiectul cultural „Magia marionetelor” realizat de actorul Aurelian Iorga şi alţi cinci colegi de la Teatrul „Gulliver” a fost selectat pentru a participa la un festival internaţional „Carnavalul Marionetelor”, ce se va desfăşura între 23-30 septembrie în Almaty, Kazakhstan.

„Suntem mândri că am fost selectaţi printre cei 60 de finalişti, dintre cele 257 de producţii prezentate. Avem însă o problemă. Nu vom putea da curs invitaţiei dacă nu ne sponsorizează nimeni cu banii de drum. Transportul cu avionul, dus-întors pentru toţi cei cinci membri ai trupei ajunge la 3000 de euro, bani pe care deocamdată nu am reuşit să-i obţinem”, ne spune iniţiatorul proiectului Aurelian Iorga.

Ar fi păcat să nu se găsească o soluţie, având în vedere că trupa va reprezenta Galaţiul la un festival internaţional, unde s-au calificat numai producţiile cele mai bune.

Cei care vor să investească într-un proiect cultural care ar putea aduce Galaţiului un premiu, sunt rugaţi să-l contacteze pe Aurelian Iorga la telefon 0722820987. Filmul demonstrativ cu spectacolul selectat pentru Kazastan poate fi vizionat pe site-ul „Vieţii libere” şi la adresa http://magicsmarionette.blogspot.ro/.

Citit 6888 ori Ultima modificare Marți, 03 Iulie 2012 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.